Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Still Not Working Correctly - Group Registration

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27874

  • jbannin
  • jbannin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 65
  • Thank you received: 2
When I register a group, it accepts all the registrants, clicking on Complete shows the information being submitted and then shows the details of the registration. When I click the last Next Step button, I get:
Array ( [fields] => Array ( [2] => test [3] => test [21] => test [37] => 1 [38] => test [39] => 3 [51] => Array ( [0] => 0 ) ) [groupUserId] => 18359 )

- This also prevents emails being sent to registrants/administrator about the registration.
- In Registrations back end, one person shows up,and a slot is deducted from the available slots, but
- when exporting to CSV, there are no records contained in the CSV file
Individual registrations seem to work fine.

Looks like a database problem.
I did steps listed: go to configuration, save. Go to permissions, save.

Running 3.3.1
Joomla 3.8.8

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last Edit: by jbannin.

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27875

  • ernienet
  • ernienet's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Posts: 80
  • Thank you received: 0


When doing a group registration and choosing a Pay Later option, clicking the "Next Step" button returns a blank page with the following:

Event Registration: Payment
Array ( [fields] => Array ( [2] => Fred [3] => Flintstone [4] => 123 [5] => [6] => 456 [7] => 13 [8] => 94577 [10] => This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. [12] => ) [groupUserId] => 404 )

So I'm seeing the same issue...

I didn't see any communication asking me to open and save the Configuration or Permissions, but I did that - and also opened and saved the event - and it seems to have properly completed the registration. Maybe the event itself needs to be opened and saved?

Thank you,
Ernie

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27876

  • jbannin
  • jbannin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 65
  • Thank you received: 2
The two steps I mentioned were part of the steps for the upgrade to 3.3.0 and 3.3.1. Because of the new database field, the Configuration had to be opened, saved. I was hoping that would solve the problem, but it didn't.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27881

  • jbannin
  • jbannin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 65
  • Thank you received: 2
This is really negatively affecting my business, since so many customers register as a group. Now, can't do it any longer. It's a total mess, and costing me money. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27886

  • jbannin
  • jbannin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 65
  • Thank you received: 2
I'm getting a bit antsy about getting this problem fixed. Can I at least have some sort of acknowledgement that it's being looked at?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Still Not Working Correctly - Group Registration 1 year 6 months ago #27887

  • dthadmin
  • dthadmin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 5470
  • Thank you received: 3
We are looking at it. Sorry that the reply was slow.
The following user(s) said Thank You: jbannin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.075 seconds